Persoane interesate

duminică, 12 februarie 2012

La inceput de drum

         Traim intr-o epoca in care imaginile ne coplesesc. De toate felurile, in toate locurile, acestea incearca sa ne patrunda in minte si in suflet. De cele mai multe ori reusesc.
         Azi aproape toata lumea face fotografii. Fiecare dupa pricepere si dupa posibilitati. De la simple fotografii cu familia, pana la cele in care am incercat sa surprindem ceva frumos si interesant. Tehnologia digitala ne-a transformat pe toti in virtuali fotografi de succes. Cercul de fotografie al Liceului Teoretic "Petru Maior" din Gherla isi propune sa descopere talentele fotografice ale elevilor din liceu, sa adune imaginile cele mai frumoase facute de elevi de-a lungul timpului si sa surprinda cele mai importante evenimente petrecute in scoala lor. Si mai presus de orice sa cultive FRUMOSUL.
           Daca sunteti elevii scolii, va place sa fotografiati si considerati ca imaginile voastre merita impartasite cu altii, nu ezitati sa-mi trimiteti fotografiile voastre cele mai frumoase si mai interesante pe adresa moldov_ioan@yahoo.com, pentru a fi postate pe blog. In timp, vom forma o comunitate si de ce nu, vom descoperi viitorii fotografi de succes ai lumii!
       Haideti  sa surprindem frumosul de langa noi si din sufletul nostru!
                                                   Prof. Ioan Moldovan

4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...